Consultancy

AstansIcoonTransparant Advies
Astans Business Software is door haar jarenlange ervaring met ERP-software, uitgebreide kennis van verschillende branches en enorme inzicht in procesoptimalisatie in staat, om bedrijfsprocessen te vertalen naar een gedegen advies met betrekking tot de inzet van de software. Wij verzorgen graag de inrichting van de software op basis van uw specifieke situatie. Daarbij kijken wij tevens naar de mogelijkheden om uw aanwezige gegevens in een eventueel vorig systeem te converteren en importeren in uw systeem van Astans Business Software.

Bovendien zijn wij vanwege onze bedrijfskundige achtergrond de ultieme sparringspartners om samen met u uw processen aan een kritische blik te onderwerpen en daar waar nodig verdere verbeteringen door te voeren. De bedrijfskundige achtergrond in combinatie met de kennis van uw branche helpt u om uw concurrentie steeds een stapje voor te zijn en te blijven.

AstansIcoonTransparant Installatie/migraties/updates
Astans Business Software stelt u op de hoogte, zodra een update (nieuwe versie van de software) beschikbaar is en besteedt veel zorg aan de installers, opdat de updates eenvoudig te installeren en implementeren zijn. Indien u echter prefereert om de update door een specialist van Astans Business Software te laten installeren, kunt u daarvoor uiteraard ook bij uw consultant terecht. Ook wanneer uw hardware wordt vervangen, zijn onze consultants u graag van dienst om de migratie van de software naar uw nieuwe hardware voor u te verzorgen.